SUGER.

Ge mig en egen lägenhet, och ett jobb.
Kan väl inte vara så svårt?
Kom igen... ge mig det nu.

Träning is a bitch.

Träning med Viktoria blev det i alla fall, träning is a bitch, det suger verkligen. Hur hittar man motivationen till det där? Att stå och springa på ett löpband och man kommer ingen vart... Gah. Avslutade i alla fall med att simma, det funkar bättre. Sen bubbelpoolen...DÄR har vi något som funkar helt!
Men jag måste hålla med om...att det är så jävla härligt efter! Den här träningsdagen kan jag leva på en vecka... nej skärpning nu!

Nyss letat fram presentkortet jag har på Lilla spa,det där kortet för otur med sig alltså! Det har gått ut också, i lördags. Ska kolla om det funkar i alla fall... det vore kul.

Väntar på att Filip ska komma hit, så vi kan åka till lilla spa, till hemtjänsten och lämna in timpappret. (Hela två dagar i augusti, känns jävligt värt att få dom pengarna) Sen handla mjölk.

SEN ska jag slå mig ner vid andra datorn, häll i mig massa mjölk och söka jobb.


Hey ho, let´s go!

Tårta blev det först här hemma :) Fick pengar, presentkort på carlings&gina tricot, champagne, godis & blommor.
Efter det blev det några oth avsnitt, fyfan vad jag gillar den serien!

Vi kilade sen upp till Filip. Tacos blev det där, sen såg jag Filip & hans mamma på män som hatar kvinnor filmen. Helvete vilken film, sån där film man har ont i magen hela filmen. Riktig bra men också så hemsk! Vet inte hur många gånger jag ryckte tag i Filles fot eller hand... haha.
Fick present även där, presentkort på gina tricot! Nu blir det shopping kan jag meddela.

Nu har nyss Filip skjutsat hem mig. Jag ska nu ladda mp3n med musik, packa, och sen åka upp och träna med Vickan på Nautilus. När jävlarna ändå drar pengar varje månad vore det kanske bra om jag tränade... speciellt nu när jag är arbetslös också.





Söndag!

Igår drack vi hos Julia, jag Julia Fia Hanna & Nathalie. Det var najs!
Som alltid så brukar förfesten vara roligast, så därför skippade jag Källarn. Var inte alls på det där humöret att stå och "dansa" som är alltså, jucka på dansgolvet och det dära... ne inte alls sugen.

Fille kom & hämtade mig, sen hyrde vi filmen i taket lyser stjärnorna. Såg typ mer än halva, sen skulle vi till Köping och hämta hans pappa med kamrater som festat.

Vi fortsatte sen att se filmen och sen blev det sooova :) Vaknade dock 06.00 av att mamma undrade vart jag var... haha så kan det gå.

Nöjd med kvällen, jajamän!

Idag, ska jag firas. Wiho! Ska hoppa in i duschen nu, sen blir det tårta. Och sen vidare upp till Filip för tacos.
Jag älskar att fylla år ;-) haha.

Ha det bra hörrni!

But God can be funny

No one laughs at God when the cops knock on their door
And they say “We’ve got some bad new, sir,”

But God can be funny
At a cocktail party while listening to a good God-themed joke or
When the crazies say he hates us
and they get so red in the head
You think that they’re about to choke

God can be funny
When told he’ll give you money if you just pray the right way
And when presented like a genie
Who does magic like Houdini
Or grants wishes like Jiminy Cricket and Santa Claus


Regina Spektor - Laughing with


Vad göra med sitt liv?

Har ett cv som är klart, och även ett personligt brev som är klart. Nästan i alla fall. Kanske ska skriva lite mer. Och har bara inriktat cv:et på att jobba inom klädesbutiker osv, så det är det jag tänker satsa på först. Ska tamefan skicka in på varenda jäkla klädaffär!

Börjar bli stressad... pallar inte vara hemma en vecka till. Det går bara inte.

Påtal om klädaffärer... gud vad jag vill åka och shoppa! Får hoppas på många presentkort imorgon när jag ska firas! För några pengar har jag inte råd att spendera.. fuck.

Ska i alla fall på något möte i Västerås på torsdag om lite info om Norge. Kan va bra.


 
it's amazing all that you can do
It's amazing, it makes my heart sing


I'd promised you a heart, you'd promise to keep.

19 år, 19 ljus!

  

 

                         

Fick ett presentkort på h&m, på mcdonalds, lite spatjosans, lotter och en paradis ask!
Kalas :D 

Imorse väckte jag Filip tidigt... ville se på one tree hill. Han frågade vad klockan var, så... jag drog till med att klockan var halv 10. Tyvärr så kollade han på mobilen, och klockan visade 08.15. Han gav ifrån sig ett suckande suck sen gick vi och såg på one tree hill :D Haha. Mysigt =) 

Får se om det blir fotboll idag? Om Fille får spela alltså, annars känns det inte viktigt att kolla alltså. Får se hur det blir.

Tjing!


Tårtafix!

Jag & Filip har varit och köpt lite kalas grejer... haha , folk måste tro att jag ska ha 5års kalas. Men, jag vill bara visa på vilken nivå jag ligger på... och inte fan är det 19 år.
Nu är tårtan fixad, ska bara pimpa den med 19ljus, tåg & godis.

Men nu, duschen!

Ha en bra kväll!

Örebro & en klänning.

Jag & Henrik tog röda faran till Örebro. Tro på fan, bilen startade både på vägen dit och hem, kalas!
Köpte med en klänning hem, en svart en. Har lust att slänga upp en bild på den, men kamera sladden är som vanligt borta...
Undrar om jag ska dra upp till lilla spa nu och handla upp presentkortet som går ut imorgon, eller om jag gör det imorgon?
Gah ,vet inte ens vad jag ska handla för något.

Vill bara slänga mig i soffan och se på one tree hill. Känns inte riktigt som födelsedag faktiskt, blir firad på söndag, förutom ikväll då!
Nej, ska gå och ladda kameran så den kan vara med ikväll!

28 augusti 1990 12.12

Föddes jag! Bara tre timmar typ tills jag blir 19 år. Fett najs. Haha, jaja.
Fick present av Filip imorse :) One tree hill box 4 & 5. Vilken sötnos jag har :) Så, nu har jag något att göra när jag är arbetslös. Tack älskling!

Ikväll ska jag ha tårtkalas med några vänner, yes :)

Funderar på att ta en sväng till Örebro idag? Får se hur det blir.


19 år i alla fall! :D

Man ska inte planera dagen!

Jag har verkligen inte gjort något alls av det jag skrev att jag skulle göra.
Vid 12 åkte jag med Henrik till Västerås, han skulle på en interjuv. 1 timma och 10 minuter senare så åkte vi till Mcdonalds och nu är jag hemma.
Idol & Ben & jerry glass blir det. Inga fel där inte!

Kvällen kommer att innehålla kanske fotboll, om det inte börjar as regna, och jobbsökande!

Puss

Jag gillar Jennys jobb.

Igår, Julia kom och hämtade mig, sen hämtade vi upp Jenny och sen vidare ut till götlunda för att kolla på fotboll.
Vi gav det hela 45 minuter... Jenny skulle faktiskt iväg själv och träna. Annars skulle vi nog kunnat stanna längre. Ja, men det var som fotboll brukar vara... folk springer fram och tillbaka efter en boll. Allt var i sin ordning! Har ingen aning om hur matchen gick, men jag tyckte det blev många mål i fel mål så att säga...

Bäst var på vägen dit, när vi precis hämtat upp Jenny. Den ängeln har med sig bakelser åt oss! JAG GILLAR DITT JOBB, JENNY! Haha, riktigt kul hade vi i alla fall.
;-)

Åkte sen upp till Filip på kvällen. Vi åkte ner och köpte cola och choklad, sen såg vi på time out. Finns det roligare? Tvivlar.

Dagen till ära, ska jag fixa och dona lite. Skulle följt med Julia & Hanna och shoppa, men det var för tidigt imorse, jag var väldigt trött. Istället ska jag iväg och handla lite till tårta osv. Ska också använda presentkortet jag har på lilla spa, men till vad vet jag inte, hårprodukter känns som ett bra val.
Sen ska jag återigen vara duktig och fixa lite här hemma. Sen ska jag fixa ihop ett proffsigt cv. Fick tips ifrån Filips mor & far om ett ställe, och DIT ska jag söka.


Sakta men säkert försöker jag att bli blond. Håret blektes rätt mycket när vi var utomlands... så snart har jag min vanliga. Sen får det bli slingor eller något liknande. MEN, det får ta sin tid, vill inte ha slitet hår igen.


MÅSTE.

Ha ett jobb.... NU.
Får panik. Och min vän ska flytta också. Jag lovar, jag kommer bli kvar här själv... fyfan. FYFAN. Nu är jag deprimerad. Hatar det här. Jag vill ha ett jobb. Jag kan flytta, kan fan tänka mig att flytta härifrån...

Nu är jag inge glad längre.
'

Feeling a moment.

Skönt med regn, då kan man, äntligen få sitta inomhus utan att behöva ha dåligt samvete över att det är 30 grader ute. Eller ja, inte 30 kanske, men ni hajjar.
Nu har Fille nyss dragit till skolan, och då sitter jag här. Haha, suger.

Idag då? Planer inför dagen... ska vara snäll och stryka alla kläder som ligger framme. Träffa Fia ska jag göra, och sen fotboll ikväll. Fan vad hungrig jag är, nyss ätit frukost, men tydligen inte tillräckligt med frukost.

Sen vill jag shoppa också! Imorgon kommer lönen ;-) Gäller att tänka smart, kommer behöva leva på den lönen ett tag...!


Tacokväll!

Bjöd som sagt över tjejerna på tacos, eftersom jag snart fyller år. Fick fina blommor också :D 
Najs var det! Vi måste försöka träffas oftare, fan pinsamt lite vi ses. Dåligt!
Så, tro på fan, redan imorgon ska vi träffas igen. Vi ska kolla på Sandras match!
SÅ, jag skippar faktiskt Göteborg... jag har inte fixat cv och det, så känns att det går för fort. Sen drar Johanna på torsdag, vill hänga mer med henne innan hon drar också.

Förlåt Henrik!

Nu väntar jag och ser om Filip kommer ner, eller om jag ska dra upp. Spännande.

Tack för ikväll tjejer, fan vad jag har saknat er!

Back in black.

Fixade en brilliant låtlista på spotify, tänkte sen sätta på högsta volym och stryka kläder.
Tack vare räddande André, så bidde det inget av med det. Blev kortspel och så såg vi på Idol istället, det slår stryka kläder med hästlängder.
Nu är jag hemma, och ska börja förbereda inför tacos.
18.00 ramlar dem in, och då ska maten vara klar. Lika bra att börja i tid.

Imorgon blir det Göteborg. Lika bra att satsa.





BACK IN BLACK.

I wanna be you you you.

Nu har jag & Henrik varit på Vasagymnasiet, jag lämnade in böcker. Och ärligt, vet jag inte vart vissa böcker är ifrån, kanske ifrån Stureskolan? Jaja, dom kommer väl dit där dom hör hemma. Vi passade på samtidigt att äta lunch, när vi ändå var där. Skönt, då slapp man laga mat hemma, så jävla värt.

Bilen är fortfarande inte hemma, så antar att jag måste cykla iväg och handla mat. Muntert.

Ser ut att bli äventyr imorgon?

Rätt tidigt.

Hur kan så många ha redan hunnit läsa min blogg? Liksom, klockan är inte ens halv 10. Rätt tidigt.
Visserligen kan det ju vara folk som läser under natten, något som är för mig helt omöjligt,att stanna uppe så länge.
Sara 70+ går gärna och lägger sig i tid...

Gick upp med Fille i morse. Jo visst, han går fortfarande i skolan, känns konstigt att han går till skolan och jag... sitter kvar hemma? Nog för att jag inte skulle vilja byta plats, så ska inte klaga. Jag har gått mina år.

Idag då? Jag tänkte vara duktig och stryka kläder, ska också iväg och handla mat inför ikväll då den traditionella middagen ska hållas. Fyller som sagt på fredag, så tjejerna kommer över ikväll.
Ni kan vara lugna, maten är idiot säker, och t.om jag kommer lyckas med den!

Ska nog försöka dra mig upp till kommunhuset också... de har ringt några gånger och vill att jag ska skriva upp mig som vikarie på hemtjänsten. Eller, vikarie står jag redan som, men så att jag kan skriva när jag vill och inte vill jobba.
Men kommer inte ihåg vad tanten som ringde, heter. Åh, det är ju så mycket namn. Äsch, får chansa.


When she was 22 the future looked bright
But she's nearly 30 now and she's out every night
I see that look in her face she's got that look in her eye
She's thinking how did I get here and wondering why

Familjegenie? Ska det där vara familjefrågor?

Sånt där lackar jag på.

Jag & Johanna drog i alla fall till Jesper, haha roligast var... att vi inte visste vart han bodde. Jag antog, att Johanna visste det, och hon antog tydligen att jag visste vart han bodde. SÅ kan det gå. Jag hade dock ett minne av att han bott på ett ställe, väl utanför där vi trodde han bodde, ringde jag André för att höra : Ja, det är där. Svaret blev : Nej, inte där.
Jag hörde sen att han bodde på sexmannargatan? Haha, min hörsel suger verkligen...

Vi hittade i alla fall till slut ;-) Blev familjegenie med Johanna André Oscar Marielle och Jesper. Jag & Johanna var i lag, och frågorna var omöjliga...skit spel. Nu är jag sur.

Snart kommer Filip hit, och jag bad att han skulle köpa med coca cola ner :R Tänk ett stort glas med cola och is... exakt det som behövs... och min Filip :)

Knock you down.

.

Yes, nu är det spel kväll ala carte. Tänker, som vanligt, spela skiten ur er alla. Kommer antaligen inte göra det, känns som att folket ikväll, ligger på en smartare nivå än mig. DOCK, har det aldrig hindrat mig förrut ;-) Haha.

Tjarå.


Jag vet, bloggen ser ut som skit just nu, men det är innehållet som räknas, och det är ju GULD!!!

Green Day - 21 Guns.


Fick tillslut tag i Henrik, som kom över en stund och snarkade några gånger. Alltid trevligt med sällskap, även fast sällskapet sover... ha ha.
Jag kilade sedan upp till Filip, som förövrigt inte hade magsjuka, han har ätit både igår och idag och behållt maten... annars skulle jag aldrig vara i närheten av han! Men tur är väl det, kan inte annat än pusssa på han, min sötnos!

Nu är jag hemma igen. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu? Ska möta upp Johanna vid 7 sen ska vi till Jesper och spela spel med resten.

Har kommit på, att vi drar nog till Norge nästa vecka? Så, tills dess kan jag faktiskt slappa. Men, när jag känner mig piggare ska jag börja träna... och då är det seriös träning som gäller. Fan, nåt måste man ju göra.

Bloggen ska jag försöka ändra på. Dels för att vi nu, faktiskt, snart går mot mörkare tider. Och eftersom den heter paaintitblack, känns det jävligt skumt att ha så mycket färger på bloggen. Det ser ... bara roligt ut.

Hej!


Blä.

Hos tandläkaren gick det fint fint, rätt snabbt också. Gick sen ut till väntrummet då folket hade ökat, både oscar & jesper satt där, och då fick ju André sällskap också, haha. Men nu gick ju besöket rätt fort så. Drog sen till skinngubben där han skulle limma ihop sin mobil, sen blev det hem.

Kikade förbi en sväng hos Carro och nu sitter jag här. Så, det är alltså såhär det är att vara arbetslös? Det finns ingenting att göra. Ikväll ska vi i alla fall ha spel kväll några styckna, ja, det är vi som är arbetslösa tror jag, som ska hänga. Haha, fantastiskt!

Nej, fortsätta göra ingenting. Ska försöka få tag i Henrik!


Tandläkaren.

Svar till Johanna Hermansson:
Tyvärr,så har jag viktigare saker för mig idag,än att gå till skolan. Jag ska nämligen till tandläkaren!
Men... kanske kommer till lunchen ;) Haha.,

Som sagt, ska snart iväg till tandläkaren. Eller, ja om två timmar. Mycket nöje. Ska hämta upp André innan, kul med sällskap i alla fall, så det blir en roadtrip till Köööping, wihoooo!

Så jävla värt att vara arbetslös, speciellt när alla andra jobbar...

... flyttar härifrån, går i skolan eller drar iväg till Bali bara sådär i två månader.

På ett sätt, ska ni läsa det med irroni, för... jag vill verkligen inte plugga. Men, vill heller inte att alla bara ska dra härifrån. Visst, alla drar inte, men några. Suck på er.

Senare den här dagen hängde jag med Johanna. Vi satte oss på vanliga platsen utanför vasagymnasiet och snackade skit. Cyklade sen ut till donkan för en fika =) Tycker det ska bli så jävla, jävla, jävla, tråkigt att du ska åka iväg. I hela två månader. Är det nu man ska sätta ut en annons om en ny kamrat?

Ligger nu och kollar på Armageddon och funderar på om jag ändå ska sätta ut en annons om en ny kamrat, så kanske ska kolla efter en ny mage på köpet?

Tänk, imorgon går alla som ska, till skolan. Alla andra till jobben, och vi arbetslösa, ligger kvar i sängen...

Vilka ska klaga?

Nej, tillbaka till Armageddon, som enligt mig, är en av de bästa filmerna jag sett. Den och Con air, kommer ALLTID vara det bästa jag sett. Och det har jag sagt, sen filmerna kom ut.



Bara SLUTA krångla.

Skrev inget mer igår, orkade inte, och gjorde inget mer så fanns inget att skriva om.
Skulle egentligen till Hannes igår, på 18års fest, som jag tyvärr fick tacka nej till, pga, ja, återigen, min kära mage. Du kan, på ren svenska, dra åt helvete, jävla fucking mage jävel. Men, är väldigt chockad över att den bara la av två gånger under kreta resan, aa och + nu då. Sen Sveriges värsta mens värk på det här också, åh, ibland så älskar jag bara att vara jag!

Irroni.

Sen verkar det som att Filip har magsjuka, och då ligger man här och inbillar sig att man också har det? Tror jag inte ätit riktigt sen i torsdags kväll, det här ju kalas bra det här!

På tal om kalas, Amanda Tobias & Jim, hojta om fredag när ni vet :) !


Hemma igen! :)

Vi hade läst fel på biljetten, det var alltså fredag natt, och inte torsdag natt vi skulle hem. Så, vi kom hem runt halv 6 imorse. & nu är jag jätte jätte trött.
Haft en jätte bra vecka :)  Skriver mer sen.

Hej!

Dagen fore hemresa!

Som vi skrev sist,so begav vi oss dagen efter, till stranden. Vedret var soder, inte mycket att hurra for, det bloste en hel del och molnigt. Tappra som vi er, so gick vi i alla fall ner till stranden. So nu har vi badat i medelhavet. Eller, jag, jag har mest blivit treffad av tvo styckna vogor, sen gick jag upp. Men, jag blev endo treffad utav vattnet, so... jag har ockso badat i medelhavet!

Vi var po stranden kanske en halvtimma, sen begav vi oss tillbaka, till poolen. Aaa,der kenner vi oss som hemma!
En kvell bestemde vi oss for att GA in till stan, 4,5 km tenkte vi, en baggis!
Inte fan var det de. Efter 3 km i ren svett och stekande sol, vinkade vi till nermsta taxi som skjutsade oss tillbaka till hotellet & poolen...!

Idag, efter frukosten, tog vi taxi in till stan. Och nu, ner vi akt taxi dit, so var det MYCKET lengre en vi anat. Den streckan vi hade gott, var inte ens i nerheten utav vad stan log. Vi spenderade lite tid der, och investerade i tvo stycken shott glas och sovunier till vora kera foraldrar!
Sen tog vi taxi hem igen... till hotellet...till poolen.

Vi har even lyckats brent oss, so dagen igor, var det skuggan som geller. Och vi kenner oss som porslinsdockor, veldigt umtaliga, eftersom vi er rett brenda, so stramar huden. Men, vi ska inte klaga... vi har i alla fall fott ferg!

Vi har etit tzatsiki nu varje kvell sedan i fredags, so vora andedrekter har inte varit direkt ljuvliga! Nermsta sjel har vi lett kunnat doda med den.

Vi frogade nyss om hemresan, i receptionen, vilken tid bussen gor. Han i receptionen sa att vi inte skulle oka hem imorgon... hm konstigt. Jaja,det visar sig helt enkelt, vi har i alla fall for oss att vi ska hem imorgon.

SO, ni for helt enkelt se om vi dyker upp i Sverige imorgon natt, eller inte. Vi kanske blir kvar her nere och oppnar ett eget litet tzatsiki stelle.

Nej, skoja. Ses imorgon natt!
Hare gott mos.
Kram Sara & Filip, era eventyrare pa resande fot.

Kreta!!!

Nu har vi entligen fatt igang internet sidan h'r, far se om det gar att publicera ockso, det vore guld!
Vi har poolen direkt utanfor varat hotell rum, och sen en liten aff'r 10meter ifr[n rummet, s[, vi har inte mycket anledning till att go lengre bort :) haha.

Vi har varit p[ stranden d'r vi p[ hemv'gen f[tt s'llskap, utav en hund. B[de jag och filip tyckte det hela var v'ldigt obehagligt...Haha.

Imorgon har vi som projekt att g[ till stranden, 600meter bort, f[r se om v[ra unga ben kommer att orka med en s[dan utmaning...det 'r trots en uppf;rsbacke p[ v'gen hem som liknar brattbergsbacken...fast 10 g[nger v'rre. NI HAJJAR.

J'tte mysigt hotell 'r det! Vi har even en balkong d'r vi sitter och spelar kort och fort'rar alkohol. Vi har inget att klaga p[ :) Jo, forutom att vi hade t'nkt att sl'nga upp bilder her...MEN datorerna verkar vara ifr[n medeltiden...ungef'r i samma skick som v[ra datorer hemma,farsan!

Vi l'ste guide boken om Kreta ig[r,do det stod att s[h'r ors kunde man h;ra ljud utomhus...jotack..syrsorna har vi h;rt! dag som natt, tack, ni f;rgyller v[ran vardag!

Even pa v'gen hit, f;rgyllde en ung dam v[ran resa. I hela 3 timmar och 40 minuter satt en liten flicka p[ ca 4 [r och skrek...eloge till dig! Hur kan s[ mycket ljud komma ifr[n en s[n liten kropp? Jag forts'tter att fundera...!

Maten 'r helt godk'nd, vedret far mvg. Poolen, som ni s'kert har f;rst[tt, 'r guld!
Nu b;rjar tiden att ticka ner...jovisst,man far betala for dessa stenalders apparater!

Lycka till att l'sa allt detta med en massa krummelurer!
Wiho, nu ska vi fortsatta att softa.

Hare gott, och hoppas ni har JETTE daligt vader hemma.
Puss pa er.
/ Sara & Filip, era kara p[ resande fot.


Trött.

Många timmar kvar, och jag har inte packat än, det är väl bra, då har jag ju tid på mig men jag ORKAR inte packa, kan vara bland det värsta jag vet? På ett ungefär.

Så, nu ska jag istället ta och titta på sex and the city filmen, haha igen. Ne men ska inte titta om faktiskt, bara titta där vi såg ifrån.

Tjohej :)

17 timmar.

Då är vi på väg. Eller ja, inte exakt 17, mer 16 typ.
Sitter hos Filip nu, och han sover. Har försökt att dra upp honom, utan resultat,med tanke på att jag slog mig ner vid datorn.

Idag blir det att packa, eller ja, vi måste ju packa, eftersom vi åker inatt.
Ska bli skönt att komma iväg, och bara sola bada och sen ja, inte göra något mer. Det passar oss perfekt!

Nej, ska väl ta och göra ytterligare ett försök att väcka honom!
Ba ba.


Tjej Gang MAJS.

Haha ja, ni hör ju själva, skit kul kväll. Ett tjej gang, och, vi är dessutom för några för att vi ska kunna snacka skit om varandra också, haha. Vi har alltså ägnat kvällen åt det vi tror man gör i tjej gäng, spelar kort.
Hahahahaha, finner inga ord. Lättroade kanske vi är, men jävlar vad vi skrattade.
Vi tänkte att vad ska man kalla det, "häng med brudarna" , "häng med girlsen" , "häng med partypinglorna" ? Nej ,det känns lite väl upptaget. SÅ hej med Majs, vilket är, om man tänker efter, lite långsökt. Men, man får tänka till, och tydligen så är det ungefär den här nivån vi ligger på... jag gillart!
(läs inlägget med lite irroni, vi är lite irroniska av oss)

Nej, men skit najs kväll i alla fall. Nu väntar jag på att Filip ska hämta mig.
Gött mos.

Imorgon ska vi packa , wiho. Snart dags!
För vi ska till Kreta, he he och det ska fan inte ni.
Eller, det kanske ni ska? Jaja.

Hej!

Arbetslös dag nr 3.

En tredje dag som arbetslös har snart gått, eller ja, snart och snart, men påväg. Vickan kom förbi så kikade vi Idol :) Idol, det kallar jag underhållning, gärna gamla repriser också, klockrent!
Nu ska jag ta och kila ner och köpa potatis klyftor eller nåt liknande till mor & far. Vilken dotter de har som ställer upp!
Oh ja.

Ikväll blir det häng med Johanna Madde & Johanna, det blir gött.
Spela spel tror jag står på planeringen, jag ska spela skiten ur er!
:D

Hej på er!



23e bjuder jag hem er på käk, eftersom jag fyller några dagar efter, och Johanna åker, så blir den 23e bra va? Det traditionella firandet! Wihoo.

Varm & tjock.


Jag & Henrik åkte och köpte lite grejer, sen avslutade vi med en kebab på Viking.
& som alla gånger, efter man ätit, så ställer man sig frågan, var det värt det?
Tveksamt. Nu känner man sig bara varm & tjock. Blä.
Vi träffade Jenny en sväng också, stackarn hade jobbat sen två inatt... FYFAN säger jag bara. Skulle aldrig palla.

Varm & tjock , en bra beskrivning hur jag känner mig idag.

Dagen för Dagen.

Aa, alltså dagen innan vi åker. Fast, visserligen så åker vi imorgon natt. Jaja, jag räknar det till torsdag i alla fall.
Nyss fixade headern, haha fyfan, har sett snyggare. Men har man bara paint som fotoprogram, så blir det fan inte bättre. Men, det blev nu i alla fall lite bilder, alltid något :))

Vaknade skit tidigt idag, jajamän. Kommer alltså somna idag på dagen, jajamän. Nej fan, måste hitta på något. Har ju en bil som står här, men den är osäker om den hoppar igång. Kanske iväg och träna? Ska checka med Henrik vad han har för planer för dagen.

Nej, lite frukost på det här så. Just jävlar, mjölken är slut... åååh dö.



Denna tystnad!

Jag beundrar folk som bor själva, att de står ut med den här tystnaden. Och då menar jag inte att det är tyst när tvn inte är på, den andra tystnaden. Inge folk alls. Nej fy sjutton. Jag har typ varit själv i 40 minuter och jag avlider snart.
Sova själv, det är lagom jobbigt, sen att vara hemma själv,SUGER.

Haha, föresten, att sova med Filip är ett äventyr.
En natt vaknade jag av detta:

" - Tjenare, jafan"
"- Ehm, Filip, vem pratar du med?"
"- Eh, jag vet inte..."

Det var en av alla gånger min sötnos har pratat i sömnen, här är en annan, som var för några dagar sen.

"- Fan sara, har du slagit till mig?"
(Samtidigt som han säger det, så håller han sig över ögat)
"-Nej Filip, jag ligger helt stilla, jag har inte rört dig"
"- Åh, vad ont det gör"

Dagen efter, han minns ingenting. Så, inte fan är det tråkigt att sova med han inte.

Nej, jag ska gå och borsta tänderna nu hade jag tänkt, FAN VA ROLIGT.
Och mjölken är slut också...vafan då. Hoppas på att Lidl öppnar tidigt imorgon, annars blir min start på dagen skit dålig.


Min snygging, du är bäst, det vet du!

Laughing with.


Ont i huvudet hej & hå, känner mig lite varm också. Inbillning? Säkert. Resfeber kanske? Varför säger man ens "resfeber"? Menas det då att man får feber? Tvivlar.

Om en stund kommer Carolin hit,då ska vi se på sex and the city film. Mycket bra film tycker jag!

Älsklingen kommer inte hem förens imorgon, booring.

Nej, ska nog kanske börja fundera på kläder till Kreta? Kanske ska lägga fram lite, så att jag inte använder det innan jag åker, för då blir det lite panik med tvätten, med tanke på att mamma kommer hem imorgon kväll.
Ja, jag vet, jag kan inte hantera tvättmaskinen. Jag kommer aldrig bli en hemmafru inte.


 Fick bilder utav Johanna idag som hon tog på våran bal,
åh, jag vill ha balen igen :) :)

Två dagar... & Tre veckor.

Henrik ringde igår och frågade om jag ville med till Norge, så. Om tre veckor drar vi dit och försöker få jobb! Liksom, lika bra att chansa... jag vägrar att gå arbetslös i höst. Och, ja, nej, lika bra att satsa! Osäker hur det blir med hotellet, och känner att jag inte har "råd" att vänta just nu, så nu satsar vi!
Sova i bilen is tha shit.
Eller?

& om två dagar drar jag & Filip till Kreta, som jag har väl informerat om ;-)

Idag är han och mönstrar i Göteborg, så halv 6 ringde klockan, muntert. Jag är därför väldigt, väldigt trött.


And you'll be stronger and smarter.

Igår cyklade jag & Carolin ut till Mcdonalds för en fika. Självklart så ställde jag mig i Jonathans kassa, haha stackarn... massa fjortisar innan mig som beställt massa mcflurry,. så tror nog han blev glad när jag ville ha något annat! Haha.
Vi satt i alla fall där och fikade och snackade massa ett tag, skit najs. Så roligt att snacka om folk, haha, skit kul.

Inatt så drömde jag fet jobbiga drömmen, fyfan. Vill bara berätta den för folk, för den var så jäkla jobbig. Åh, och jag sa till och med i drömmen: "vakna då, nu vill jag fan vakna ur den här skit drömmen".
Nog vaknade jag allt... klockan 8.

Vid lunch drog jag & Filip till Örebro, jag hade bestämt att bjuda honom på kina muren =) Det var gott, men inget mer. Massa konstiga mat grejer, nej, tacka vet jag 4 små rätter på kina resturangen i Arboga, där vet man vad man får.
Haha. Mysigt var det i alla fall.


Första dagen som arbetslös, jag gillart.

.

Jobbat klart för dagen! Eller ja, det var några timmar sen, men ni hajjar. Bra!
Jag är verkligen as trött, jisses. Checkar lite tv och chillar, mycket bra.
Ikväll kanske det blir film med Carolin, beror på när hon kommer hem :)

Imorgon ska jag bjuda Filip på kina muren i Örebro. Smaskens!
Sen måste jag börja kolla upp vad man ska ha med sig, till Kreta, och då menar jag inte kläder, för alla som känner mig, vet att jag packar sent. Kommer du ihåg Julia, när vi skulle iväg på peace and love, då vi båda packade typ en halvtimma innan vi skulle dra! Haha, klockrent...vem fan behöver packa en hel vecka innan? Inte jag i alla fall.
Packa under stress... is tha shit. Också när jag & Henrik skulle packa till Tyskland... och våra mammor tjatade 24/7 att vi var tvugna att packa... packade vi tidigare för det? Haha nej.

Nej, fortsätta chilla, det är jag bra på.

Haha föresten, såg på "du är vad du äter igår" , otroligt underhållande. I alla fall, det var en tjej som var med, som gick sista ring på gymnasiet, och som nästintill bara åt kebab... och jag som trodde jag var ensam på den punkten!
Fast... hon slutade ju nästan sen på programmet...

Hej svejs.

Den här bilden gillar jag!

Sista jobbdagen!

I alla fall som det är på schemat. Och jag ska besöka tok många idag, och många nya. Tycker inte om när det är nya, men alla är ju nya någon gång, liksom.
Är as trött föresten. Såg nyss en tjej som gick förbi här på gatan med skorna i handen, hon kom säkert ifrån efterfesten och jag ska iväg till jobbet, orättvist.

Nej , ska ta och borsta tänderna, sen cykla iväg.
"Wihooo"


Fan vad jag är trött...fan vad jag ska sova ikväll!!!


It´s amazing.

& även idag lyckades jag bli fruktansvärt bakis, sådär bakis så att det nästan vänder sig i magen. Sweet.
Efter vi legat ett tag, så drog jag Filip & Henrik upp på stan. Extra checkade rodden, som vi inte gick vidare i. Jävla fuck, dom som rodde igår, rodde verkligen, vilka tider! Vi får träna tills nästa år, det ser jag fram emot.
Sen drog vi till Mcdonalds för bakis käk. Man måste äta fet mat dagen efter, förstår inte. Jaja, bara att gilla läget.

Man tjänar på att ta en mellan pommes i happy mealen, så ni vet. Man lär sig något nytt varje dag, ja jäklar.

Sen drog jag & Filip och kollade på fotboll med några andra fotbolls intresserade. Lika spännande varje gång...!

Honey and the moon.


Kvällen började hos Henrik, och sen trallade vi vidare mot Källarn. Vi var där i så pass tid så inge inträde behövdes betala. En drink senare, som heller inte behövdes betala. 25kr endast för denna kväll. Skönt.
En mycket bra kväll, tycker jag. Bra början, bra i mitten och lite drygt mot slutet kanske. Men i alla fall, helt bra godkänt :)

Men nu mår jag inge bra, usch... jag tål verkligen ingenting. Och jag vill heller inte sova,för jag vet hur dåligt jag kommer må imorgon bitti. Sen vill jag vänta på att Filip ska komma hem, runt 3 tror jag att han sa. Han har nämligen jobbat på Källarn ikväll, min sötnos.



Om 5 dagar åker vi till Kreta, ska bli så jävla gött.
 





´ Jag har världens finaste pojkvän, bättre grabb finns inte.

Strålande väder, gött.

Fan va schyst väder vi har, helt guld. Men, jag hoppas dock, när vi drar till Kreta, att det kommer bli regn här då. Då ska jag skratta HÖGT åt er... HA HA HA.

I alla fall, vaknade runt 7? Förstår inte, eller ja...rummet var som en bastu så lika bra att gå upp. Jag & Filip drog sen till högsjön, en hel timma var vi där. Rastlösa som fan! Drog hem och fixade käk och såg på en film, sen la vi oss ute ett tag.
Mysig dag!

Nu har jag skjutsat hem han, och väntar på att mor & far ska komma hem, så att jag kan hämta dem. De har nämligen varit i Stockholm så nu är det på g hem.

Ikväll är det partaj mina vänner. Grannen styr förfest och sen blir det väl till källarn, som planerna ser ut.

Ha det as bra.


Vi är fan bäst.

Utan alls någon reklam, folk visste knappt att vi skulle ro, så tog vi Arboga ån med storm!
I alla fall andra gången.

Andra gången, vi var proffs. Fan vad bra det gick, vi var så ruskigt bra. Våra vändningar är klockrena, dem tjänade vi as mycket tid på. Skit kul var det i alla fall, det här laget kör vi på i flera år nu. Kalas.

Vi hade tänkt att gå och ut och fira, men vi väntar och ser om vi kommer till final. 4e bästa tid av alla ikväll, inte illa, inte illa.

Nu är jag hemma. Nyss suttit ute med datorn, men så jävla mycket mygg. Så flyttade in.
Väntar på att Filip ska dyka upp, sen måste jag röja upp mitt rum, försöka hitta sängen... mycket grejer är det.

Återigen, vi är fan bäst!


Mc & Högsjön!

Mcdonalds... det smakade som vanligt. Sen satte vi oss i den varma bilen och drog hem. Efter en stund, drog jag Johanna Henrik & Fille till Högsjön och chillade, det va najs.
Jag & Fille fortsatte att se på filmen sen, och nu har jag nyss skjutsat han till träningen.

Nu ska jag in i duschen, sen kommer resten av laget piratkopiorna hit och så ska vi fixa, sen ska vi ro.
Nu jävlar!

Känner en viss smärta idag, dels i halsen. Inte I halsen, utan utanpå halsen. Av ett visst strypgrepp ifrån Roy igår... är det helt ute med att hälsa normalt nu för tiden? Mina revben blev också drabbade när jag helt enkelt kom emellan två styckna som skulle kramas VÄLDIGT länge och trycka på, herregud grabbar... ni är för hårdhänta, JIM!
;-)

Nej, duschen är det. Uppdaterar om hur det gick sen...
Haha, och vi har inte ens provrott...


Inte riktigt samma lag. Andreas Tobias Henrik jag & Vickan är kvar.
Sen ställer Vickans syrra upp, GREAT!
Nu kör vi ;-)

 

Party & Bakis.

Igår började vi med förfest hos Johanna. Jag Johanna Viktoria Carolin Tobias Jonathan & Henrik var det som var där.
Jätte kul var det, och spela spel gjorde vi, haha klockrent!
Runt halv elva drog vi till källarn.
Skön kväll =) 

Idag är vi bakis, och riktigt hungriga. Varför blir man jämt så sugen på skräpmat när man är bakis?
Så, Mcdonalds kommer det att bli. Lovade Henrik att klockan 2 blir det Mc. Så, nu ska jag & Filip kolla på film sen blir det kek.

Ikväll ror vi!

 

Ändring... vi drar och äter nu.

Lalalaaala.

Jag & Carolin stekte ett tag på badet, sen tröttna vi på att solfan hela tiden gick i moln. Så vi drog hem. Sen vart det en sväng upp på stan med Henrik, och sen lite solning i trädgården.

Nu ska jag börja checka vad jag ska laga till för mat, ska i alla fall göra en gooo sallad, sen till det, vet jag inte. Sen ska jag inviga bakis tabletterna, fatta om det skulle funka, det skulle passa mig perfekt!
Kolla ut kläder ska jag också göra, har en liten aning om vad jag ska ha i alla fall.

Ses på källarn! ;-)

Segertåget!

Sitter och lyssnar på segertåget, börjar bli taggad för paaarty ikväll, ska bli gött mos.
Jag & Filip var nyss över en sväng hos Henrik, ville kolla hur brun han var. Och han var brun, bra jobbat.
Sen börja han snacka om svininfluensan, så då drog vi fort som fan.

Känner på mig att vi kommer vara as förkylda när vi ska iväg till Kreta. Filip är nämligen förkyld som fan, och det kommer ju jag också bli. Så, ska börja kurera mig redan nu fan. TÄNKER inte bli förkyld igen.

Nej,nu, snart, blir det badet med Carolin.

Hejsvejs!


So I prepared a quiz for you:

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbour's?
And is it very much higher than mine?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks?
because I'm still scared of feet


Blev inget springa här inte, jag lät tanken stanna där den var, och lät den stanna där, ja, som sagt, stanna där.
GÖTT säger jag.
Sitter nu & lyssnar på Hello Saferide, riktigt bra låtar alltså. Håller också på att måla naglarna, alla 20. Jovisst, även jag har 20 styckna. Har ungefär 10 kvar. Gör det nu, så slipper jag det imorgon alltså.

Hörrni, lyssna lite på Hello Saferide, det kan göra er gott.

  


            











Tänk vad bra 9an var hörrni, 8an också för den delen. 
Hade så jäkla roligt med er och allt tok vi gjorde ;-)
 

 
  Tältningen på skolgården  &  den ständiga kebaben på träslöjden, KANON!

Detroit rock city

Vi drog då till Örebro, jag lämnade in mitt trasiga linne, & fick ett nytt. Gött. Köpte lite underkläder, sen drog vi hem.
Jag drog sen och hämtade Filip, sen drog vi & badade. Jag höll nämligen på att svettas sönder i denna ej så underbara värme...
Sedan har vi sen dess käkat mat, kollat på film & ätit glass.
& Nu är han på träning, och jag sitter och funderar på om jag ska ut och springa?
Det är skönast att fundera...sen bara skita it.

Ikväll kommer Henrik och co hem, eller när kommer ni hem? Hör av dig!



Jag & Johanna på maskerad, haha.


Say it right.

Fotboll kikade jag & Johanna på igår, mycket nöje. Och tro det eller ej, det var inte jag som fällde kommentaren: "Nu drar vi". Det var nämligen Johanna, den fotbollsintresserade-tjejen-själv!
Just DÄ!

Efter matchen igår, efter jag skjutsat hem Johanna,så åkte jag och köpte godis. Ville överaska mitt fotbollsproffs, man ska överaska varandra i förhållanden har jag hört, OM han blev överraskad.

All denna irroni.
;)

Nu väntar jag på att Johanna ska vakna till liv, så vi kan dra till Örebro.

Ingen vill veta var du köpt din tröja.

Haha, en gammal låt det där. Glömmer aldrig Gudruns : "Ingen vill veta vart du köpt din kofta!"
herrejisses.

Jag & André kikade på film igår i alla fall, känns som att den är för dålig för att ens nämna vad den hette.
Eller, nu kom jag på de.



Jaja, den var okej. Sen blev det reprisen av allsång, haha fantastiskt. Eller hur? ;-)
Fick sedan skjuts upp till Filip. Och länge sov vi imorse, eller jag gjorde.
Sen åkte vi och badade, äckelvärme var det ute. Sen åkte vi till Viking och hämtade mat, det där är kvalite må jag säga.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen hämta upp Johanna, sen ska vi kika fotboll.

Hej!

!

Jobbet gick fort idag alltså. Hade sen en timma som jag inte hade nåt att göra, så var kvar extra länge hos den sista personen jag skulle till, det var chill, vi kika tv och snacka. Tycker om de här gamlingarna =)
& sen, jag och Emma var också med om ett äventyr, eller ja, äventyr och äventyr, lite läskigt var det och helt seriöst... röka inomhus? Fyfan, det var helt GRÅTT. Det var som att vi gick in i en dimma hos den personen, herregud.

Nu sitter jag här och chillar. Är fortfarande as trött, kommer somna tidigt ikväll, känns det som.
Väntar på att jag mamma & pappa ska käka tacos, mumsigt =)
Sen blir det upp till André och kika film, och sen sova med min gosiplutt :)

Nej, hej på er.


Osäkert om jag är vaken...

Riktigt trött är jag, och jag lovar, att jag kommer somna direkt när jag kommer hem ifrån jobbet, nästan helt utan tvekan!
Helt galet var det inatt, att jag inte kunde somna... jag var så jävla pigg.
Sen ringde Roy runt kvart i 3 och ville ha skjuts hem. Det vart liksom : "Va, skämtar du eller? Jag ska fan upp om 3 timmar... blablaa, jaa du ska också jobba, men du solar fan bara på ditt jobb, hej då"

Haha, man kan inte alltid vara trevlig i telefonen, speciellt inte om klockan är 3 och man ska upp 6. Sorry.

Slutar om ca 4 timmar. Har tre till jag ska till, kommer att gå fort. Jag vill bara soooova.
Får se vad dagen har att bjuda på. Tror det blir häng med André först, ska fira att det här var hans sista jobbdag... haha.
Jaja.

Nu ska jag kika vad jag kan laga till för lunch.
Hej på er.


Kom hem nuuu Henrik.

Helt DÖD.

Vi somnade as sent igår, runt 3, strax innan halv 4? Och nu sitter jag här. Jävligt trött och mår piss. Fyfan, man mår inge bra av att sova lite. Och jag kunde verkligen inte somna heller... gah.

Nej, iväg & jobba. 7-2, haaard work.

Sometimes you can´t make it on your own.

Nyss kommit hem, blev en fika med Carolin på mcdonalds, det var riktigt najs!
Nu ska jag ta & tvätta av mig sminket och sen gå och sova, lyssna på lite musik först, ja tack. Imorgon, 06.15 ringer nog alarmet, om jag inte tar lite sovmorgon.
he he. Ska i alla fall bli kul att jobba.

Godnatt på er, hoppas ni haft en bra lördag!

And it's you when I look in the mirror
And it's you that makes it hard to let go
Sometimes you can't make it on your own
Sometimes you can't make it
The best you can do is to fake it
Sometimes you can't make it on your own


Malin Jag Roy & Anton på rockkvällen :)

-

Återigen...

BLÄÄÄ.

Runaway love.

Har hängt hos Johanna idag, tittade på när hon fixade och hade sig. Sydde och allt vad hon nu gjorde, haha. Kilade sen hem och chillat tills nu. Ikväll då? Nu, ikväll, när man inte kan festa, är jag som mest fest sugen.
Men jobb imorgon, vilket jag ser fram emot, länge sen jag fick träffa mina gamlingar :)
Så, vad det nu blir ikväll, så blir det lugnt. Kanske hänga med André och Oscar, beror på när det blir, måste vara någorlunda vaken imorgon tror jag, haha.

På måndag tror jag det blir Örebro, Johanna? Måste lämna in mitt linne, som tydligen var trasigt? Och sen checka på skor och underkläder. Mycket nöje!

Sen nästa vecka, då blir det i alla fall party!

Tjing!






Jäkla Telia.

Brukar ha gratis sms, och när det har gått ut, så brukar det ramla in ett sms, om att nu kostar det pengar igen att skicka. Det där smset fick jag aldrig, så... igår, har jag då alltså skickat 60-70 helt värdelösa sms, om inte flera.
Hade 200 nånting när jag kollade, sen checkade jag bara igår, då hade jag runt 20 kr. Haha fyfan vad omuntert.

Sånt där blir jag trött på...

Idag då? Jag har inte ont i huvudet längre, yehj :D
Men jag måste städa rummet... blä.



I love you, man!

Blev inte Idol tittande så länge, så blev att vi istället såg den här:



Mycket bra, haha.
Nyss kommit hem, ska se det sista på big brother på tv, sen sova. Pappa mumla något om att vi ska springa imorgon bitti? He he eller inte? Mja, får se.

Godnatt.

RSS 2.0